Online fysiotherapie consulten

Fysiotherapie Instituut Bender beweegt met u mee! Wij ondersteunen u graag om (weer) in beweging te komen en te blijven. Daarom kunt u rekenen op onze deskundige hulp op afstand.

Wij maken gebruik van het programma Physitrack voor videoconsulten en het samen stellen van persoonlijke oefenprogramma’s om ook nu zorg op maat aan te blijven bieden. U krijgt eenvoudig toegang tot dit programma via een link die wij naar uw e-mailadres versturen. U hoeft niks te downloaden op uw pc en kunt meteen aan de slag. Natuurlijk is alles AVG proof en wordt uw privacy en de veiligheid van persoonsgegevens gewaarborgd.

In de videoconsulten bespreken we uw hulpvraag of voortgang en doorlopen we gezamenlijk het oefenprogramma. Met behulp van duidelijke video’s zijn alle oefeningen te bekijken binnen Physitrack wanneer u dit wil. Ook is er een Physitrack app voor op uw smartphone. Zo heeft u uw oefenprogramma altijd bij de hand.

Meer informatie over Physitrack vindt u op de website. Via deze link krijgt u een demonstratie van de oefeningen zodat u alvast een beeld heeft bij het programma. 

E-mailen
Bellen
Info